Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde kalite toplantısı yapıldı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde kalite toplantısı yapıldı. Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca’nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya, Dekan Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım ile akademik yönetici ve personel katıldı.

Birimlerde kalite sisteminden sorumlu akademisyenler Prof. Dr. Fatih Konur, Prof. Dr. Zeki Arsal, Prof. Dr. İbrahim Çakır ve Doç. Dr. Nuriye Özengin’in kalite ve kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik sözlü sunumlarının ardından Prof. Dr. Coşkun Karaca, müfredatlar, bütçe ve kalite güvence sistemi hakkında bilgilendirme yaptı; akademisyenlerin sorularını cevapladı.

Toplantı kapsamında, Üniversitemizin web sayfasında akademik-idari personel ve öğrencilere yönelik uygulanan memnuniyet anketinin sonuçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/mx58
    Önceki İçerikMühendislik Fakültesi kalite toplantısı yapıldı