“Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu hizmet içi eğitim düzenlendi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının katkılarıyla “Resmi Yazışmalarda Usul ve Esaslar Eğitimi” Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Personeline Verildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu hizmet içi eğitim programı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının katkılarıyla düzenlenen iki günlük eğitimde, Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu, şef Mürşide Ayyıldız Güler ve Mühendis Özkan Gerboğa eğitimci olarak görev aldılar.

Eğitim, “Eğitimin Amacı ve Belge ve Belge Yönetiminin Önemi” sunumuyla başladı. Ardından “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” doğrultusunda, Belge ve Belge Yönetimi, Belgenin Bölümleri ve Özellikleri, Gizlilik Dereceli Yazışmalar, Belgenin Çoğaltılması, Gönderilmesi, Alınması ve İade Süreçleri, Yönetmelikteki Son Hükümler konularında bilgiler verildi.

Eğitim programı, örnek uygulamalar, örnek yazı incelemeleri ve soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/48li
    Önceki İçerikDeneme Erişimi: Rosetta Stone Onlıne Dil Eğitim Aracı
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Öğr. Gör. Tolga Yorulmaz’ın annesinin vefatı)