Resmi Yazışmalar Eğitim Semineri Tamamlandı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller hakkında eğitim semineri düzenlendi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 3 gün süren seminere, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun da katıldı.

Rektör Coşkun, seminer öncesinde yaptığı konuşmada, düzenledikleri eğitim seminerlerinin personele katkı sağlayacağını ifade ederek, “Üniversitemizin tüzel kişiliğinin temsil edilmesi açısından bu tür eğitimleri tüm personelimizle birlikte önemsiyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, AİBÜ Hukuk Müşaviri Murat Fehmi Pınar ile semineri düzenleyen Şube Müdürü Özlem Başaran’a birer teşekkür belgesi verdi. Ardından Pınar, Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller hakkında idari personele seminer verdi.

Önceki İçerik11. Popüler Çocuk Şarkıları Yarışmasında İkincilik
    Sonraki İçerik200 Kişilik Koro, AİBÜ’de Sevilen Türküleri Seslendirdi