Rektör Alişarlı’nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, ülkemizin gelişmesi adına, sayısız sektör ve sahada ekonomimize katkı sağlayan işçi ve emekçilerimiz için dayanışmanın simgesi olmuştur. Toplumun refah seviyesinin artırılmasında verdikleri katkının yanı sıra, temel eğitimden yükseköğretime kadar alın terleriyle payları olan emekçilerimizin, Türkiye’nin eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve üretimine de yadsınamaz katkıları bulunmaktadır.

İnsanlığın geçirdiği büyük bir sınav olarak, verilen büyük mücadele sonucunda etkileri giderek zayıflayan pandemi sürecinde, sağlık alanında hayatları pahasına emek vererek bu sürecin atlatılmasında büyük katkısı bulunan sağlık emekçileri başta olmak üzere, Ülkemizin gelecek vizyonuna katkı sağlayan, gece gündüz demeden özveriyle çalışan işçilerimiz, memurlarımız ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, çalışmalarında sağlık, başarı ve kolaylıklar diliyorum.”

Prof. Dr. Mustafa Alişarlı
    Rektör

Önceki İçerikRektör Alişarlı, Kardeş Üniversitemiz Bakü Avrasya Üniversitesi’nin 30. Kuruluş Merasimine Katıldı
    Sonraki İçerikRamazan Bayramı Tebrik Mesajı