Rektör Alişarlı’dan Atama ve Yükseltmesi Gerçekleşen Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademisyenlerine Teşekkür Plaketi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Genel Kurul toplantısına katıldı. Toplantı kapsamında, Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent kadrolarına atanmaya hak kazanan akademisyenlere teşekkür plaketleri verildi. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Pediatrik Rehabilitasyon Ünitesi’nin açılışı yapıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Genel Kurul toplantısına; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nevin Çıtak Bilgin ve Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kurul ile akademisyenler katıldı.

Toplantıda; 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi faaliyetleri değerlendirildi; 2022-2023 eğitim-öğretim yılının planlanması ve koordinasyonu yapıldı. Son 1 yıl içerisinde atama ve yükseltmesi gerçekleşen öğretim üyelerimize teşekkür plaketleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım tarafından akademisyenlere takdim edildi.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Pediatrik Rehabilitasyon Ünitesi Açıldı

Toplantının ardından, tefrişatı Özel Düzce Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından yapılan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Pediatrik Rehabilitasyon Ünitesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/8rqi
    Önceki İçerikBAİBÜ’de Uluslararası Akademik Çeviribilim Çalışmaları Kongresi Düzenlendi
    Sonraki İçerikMengen Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlanıyor