Rektör Alişarlı ve Osman Akdağ İzzet Baysal Vakıf Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Appriva Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akdağ, İzzet Baysal Vakıf Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek büyüklerimizin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan hobi atölyesini gezdi.

Ziyarete; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Appriva Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akdağ, Appriva Tekstil Proje Sorumlusu Fatma Çelik, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Programı Dr. Öğr. Üyesi Filiz Yıldız katıldı.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle BAMER tarafından Gülezler Konağı’nda düzenlenen etkinlikte, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Programı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Filiz Yıldız tarafından yürütülen proje kapsamında, Bolu’nun yöresel kıyafetleri tanıtılmış ve büyüklerimizin geri dönüştürülebilir malzemelerle yaptıkları eserlerden oluşan serginin açılışı gerçekleştirilmişti.

Rektör Alişarlı, bu anlamlı etkinlikte görev alarak yöresel kıyafetleri giyerek bizzat modellik yapan kıymetli büyüklerimizi, İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’nde ziyaret ederek, ellerinden öptü ve hâl hatırlarını sordu. Ardından Appriva Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akdağ ile büyüklerimizin atık malzemelerden yaptıkları eserlerin sergilendiği hobi atölyesini gezdi. Ziyaret kapsamında Osman Akdağ tarafından kıymetli büyüklerimize çeşitli hediyeler takdim edildi. İzzet Baysal Vakıf Huzurevi sakinleriyle yenilen öğle yemeğinin ardından ziyaret sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/q2dz
    Önceki İçerikRektör Alişarlı Öğle Yemeğinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi