Rektör Alişarlı, Ramazan Ayı’nın ilk iftarını öğrencilerimizle yaptı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, onbir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın ilk iftarını, Mengen’deki İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi kampüsünde eğitim alan öğrencilerimizle birlikte açtı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programına; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Köse, Mengen MYO Müdürü Doç. Dr. Osman Çavuş, akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Rektör Alişarlı, iftar öncesi masaları tek tek ziyaret ederek, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileriyle hasbihâl etti.

Üniversitemizde geleneksel olarak Ramazan Ayı’nın ilk iftarının verildiği İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi kampüsünde, öğrencilerimizin ve akademisyenlerin hazırladığı lezzetler tadıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/dy4v
    Önceki İçerikKabulünün 103. Yılında Milli Ahdimiz: İstiklal Marşı