Rektör Alişarlı, Karabük Üniversitesi’nin Sosyalfest etkinliğine katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, sosyal bilimlerin gücünü kullanarak Türkiye Yüzyılı vizyonuna ışık tutmak amacıyla Karabük Üniversitesi tarafından ilki düzenlenen ve paydaşı olduğumuz Sosyalfest etkinliğine katıldı.

Etkinlikte, Öğrenci Dekanlığımız tarafından açılan stantta, Üniversitemizin ve dekanlığın faaliyetleri tanıtıldı. Üniversitemiz, Türkiye Yüzyılı Vizyonu Sosyal Model Tasarımı yarışması kapsamında “Öğrenci merkezli eğitim-öğretim bağlamında örnek bir rol model uygulaması” projesi ile finale kalmayı başardı.

Sosyalfest etkinliğine Üniversitemizden Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Öğrenci Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik kapsamında; atölye çalışmaları, tiyatro, müzik ve şiir dinletisi, kültürel faaliyetler, spor turnuvaları ile kurum ve kuruluşların tanıtım, stant ve sergi çalışmaları ve söyleşi-imza etkinlikleri gerçekleştirildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/s42m
    Önceki İçerikSaygı ve Özlemle…”İzzet Baysal’ı Anma Programı”
    Sonraki İçerikYenileyen Mekanlar sergisi açıldı