Rektör Alişarlı, Hayreddin Tokadî Yurdu’ndaki Öğrencilerle İftar Yaptı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, iftarını, Gölköy yerleşkesindeki KYK Hayreddin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerimizle birlikte açtı.

İftar programına; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Hayreddin Tokadî Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Aynur Gökçek, aileleri ve öğrenciler katıldı.

İftar boyunca öğrencilerle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Rektör Alişarlı, değerli öğrencilerimize kapılarının her zaman açık olduğunu bir kez daha vurguladı. Rahmet, bereket, mağfiret ve oruç ayı olan Ramazan’ın önemine dikkat çeken Rektör Alişarlı, bu mübarek ayın başta Müslümanlar olmak üzere tüm dünyaya iyilik ve güzellik getirmesini diledi.

Önceki İçerikHamza Cebeci’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikAntarktika ve İklim Değişimleri / Seminer