Ramazan’ın bereketini gönül sofrasında paylaşalım

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ailesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketini, iftar vakitlerinde öğrencilerle buluşacağı gönül sofralarında paylaşmaya devam edecek.

Rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı; oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan ayı boyunca akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrencilerimiz, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da da, Rektörlüğümüz tarafından düzenlenen Gönül Sofrası’nda bir araya gelecek.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, öğrencilerin iftar sofrasına konuk olacak ve öğrencileri gönül soframızda ağırlayacak.

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizi, evimizin sıcaklığında Ramazan sofralarında ağırlıyor, on bir ayın sultanının bereketini paylaşıyoruz. Gönül Sofrası projemize ev sahibi ya da misafir öğrenci olarak katılmanızı dilerim.

Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI
    Rektör