Paydaş kurumlarla Gerede Sempozyumu’na hazırlık yapıldı

3 – 5 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Gerede Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu’nun hazırlık toplantısı, paydaş kurumların yönetici ve temsilcilerinin katılımıyla Gerede Belediyesi’nde yapıldı.

Toplantıya; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede eski Belediye Başkanı ve GERKAV Kurucu Üyesi Ömer Baygın, BAMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Azize Yasa ve yönetim kurulu üyeleri, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Erdemir Gündoğmuş, Gerede Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zeynep Tuba Balcıoğlu, akademisyenler ve idari yöneticiler, ilçe müdürleri, meslek kurumu yöneticileri ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Gerede Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler yönetici ve temsilcileri katıldı.

Paydaş kurumların yönetici ve temsilcileri ilk olarak, kısa süre önce Gerede Kaymakamı olarak atanan Fatih Kaya’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin ilçeye ve Bolu’ya hayırlar getirmesini temenni ettiler. Gerede Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Gerede Belediyesi’nde yapılan hazırlık toplantısında, Gerede Kaymakamlığı, Gerede Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gerede Meslek Yüksekokulu, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü ve BAMER tarafından yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/0duo
    Önceki İçerikHizmetiçi eğitim programı / Doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçisi eğitimi
    Sonraki İçerikBAİBÜ YDY Hazırlık Sınıfları İngilizce-Arapça Seviye Tespit Sınavı / bilgilendirme