Oxford University Press – Haziran Ayı Web Seminerleri

Değerli Kullanıcılarımız,

Oxford University Press tarafından haziran ayında Oxford Online kaynakları hakkında düzenlenecek olan web seminerlerine kayıt yaptırarak katılabilirsiniz. Kayıt işlemi gerçekleştirdikten sonra tarafınıza webinara katılım için gerekli bilgileri içeren bir e-posta gönderilecektir. Eğitim dili İngilizce’dir.

(Not: Kaydınızı ibu uzantılı kurumsal e-posta adresinizle oluşturunuz)

KAYNAK ADI TARİH SAAT (TR) KAYIT LINKİ
    Oxford Journals 07 Haziran 2022, Salı 13.00 KAYIT için TIKLAYINIZ
    Oxford English Dictionary  09 Haziran 2022, Perşembe 13.00 KAYIT için TIKLAYINIZ
    Oxford Music and Oxford Art Online 10 Haziran 2022, Cuma 12.00 KAYIT için TIKLAYINIZ
    Oxford Law Resources 14 Haziran 2022, Salı 12.00 KAYIT için TIKLAYINIZ
    Oxford Scholarly Editions Online 15 Haziran 2022, Çarşamba 14.00 KAYIT için TIKLAYINIZ

Detaylı Bilgi ve Diğer Eğitimler için Web Sitemizi, Sosyal Medya Hesaplarımızı ve Güncel Eğitim Takvimimizi Takip Edebilirsiniz.

@baibukutuphane @aibulibrary @aibukutuphane

Önceki İçerikEbook Central Open Access Collectıon / WEBINAR