Oxford University Press Ağustos Ayı Web Seminerleri

Değerli Kullanıcılarımız,

Oxford University Press tarafından Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan online eğitim seminerlerini bilgilerinize sunarız.

ÖNEMLİ :

Web seminerlerine katılım sağlayabilmek için ibu uzantılı kurumsal e-posta adresinizi  ve “Organization” alanında Üniversitemiz adını belirterek kayıt oluşturmanız gerekmektedir.

• Kayıt işlemi gerçekleştirdikten sonra tarafınıza webinara katılım için gerekli bilgileri içeren bir e-posta gönderilecektir.
    • Eğitim dili İngilizce’dir.

EĞİTİM BAŞLIĞI TARİH SAAT KAYIT LİNKİ
    Oxford Bibliographies 22.08.2023, Salı 11.00 Kayıt için TIKLAYINIZ
    Oxford Research Encyclopedias 23.08.2023, Çarşamba 11.00 Kayıt için TIKLAYINIZ
     Research Journey across OUP’s Academic Resources  29.08.2023, Salı  11.00 Kayıt için TIKLAYINIZ