Öğrencimiz Merve Nur Eroğlu Dünya Üçüncüsü!

Paris 2024 Yolcusu Kalmasın! Merve Nur EROĞLU & Yağmur ŞENGÜL, Dünya Üçüncüsü!

Okçular Vakfı Spor Kulübü üyesi 4 sporcu ile birlikte üniversitemiz öğrencisi Merve Nur Eroğlu 2024 Paris Paralimpik Oyunları’nda mücadele etme hakkı kazandı!

Çekya 2023 Para Okçuluk Dünya Şampiyonası’nda Klasik Yay Kadın Çiftler kategorisinde Merve Nur Eroğlu ve partneri Yağmur Şengül, beraberlik atışı sonrası Moğolistan’ı mağlup ederek bronz madalya kazandı ve Dünya Üçüncüsü oldu.

Makaralı Yay Kadınlar kategorisinde Öznur CÜRE GİRDİ Altın Madalya;
    W1 Erkekler Açık kategorisinde Bahattin HEKİMOĞLU Gümüş Madalya;
    Klasik Yay Erkek Çiftler kategorisinde Sadık SAVAŞ ve Yavuz PAPAĞAN Altın Madalya;
    W1 Erkek Çiftler kategorisinde Bahattin HEKİMOĞLU ve Yiğit Caner AYDIN Gümüş Madalya;
    Klasik Yay Kadın Çiftler kategorisinde Merve Nur EROĞLU ve Yağmur ŞENGÜL Bronz Madalya kazandılar!

Para Okçuluk Milli Takımı, şampiyonada elde ettiği büyük başarılarla toplamda 7 Paralimpik Oyunlar kotası ve 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekti

Rektör Alişarlı; Milli sporcuların üstün başarılarından dolayıp duyduğu mutluluğu ve gururu belirterek tüm sporcularımız tebrik ederek başarılar diledi.

#ibuajanda #paraokculuk #millitakım #spor #basarı #Paris2024Olimpiyatları #okçuluk #Paralympics #çekya #ataspor #Türkiye

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/4cgf
    Önceki İçerik2019 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Ek Başvuru Sonuçları