Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının Üniversitemizde faaliyet yürüten toplulukların kendilerini tanıtması amacıyla organize ettiği Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Kongre Merkezi Fuaye alanında başladı. 2 gün sürecek etkinlikte Üniversitemizde faaliyet yürüten 60 toplulukla birlikte Bolu’da bulunan 5 il müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarının stantları yer alıyor.

Etkinliğin açılışına BAİBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, BAİBÜ Öğrenci Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, BAİBÜ Genel Sekreteri İhsan Ağcan, BAİBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, BAİBÜ Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu’nun yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında söz alan BAİBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Üniversitemizde faaliyet gösteren 116 topluluğun olduğunu ifade eden Kaya etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz de Topluluklara katılmanın faydalarından bahsederek, şu anda 116 olan topluluk sayısının prosedürlerin tamamlanmasından sonra 130 sayısına yaklaşmasını beklediğini ifade edip etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte açılış kurdelesi kesti. Açılışın ardından ikramlarda bulunuldu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/qkvz
    Önceki İçerikSpor ve Rekreasyon Topluluğu’ndan tanışma pikniği
    Sonraki İçerikOkullarda Finansal Okuryazarlık Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi Çalıştayı gerçekleştirildi