Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları (2021 Projesi)

2021 KA131 VE DUSK Konsorsiyum Projesi Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları aşağıda yer almaktadır. Bu kapsamda aşağıda yer alan bilgileri dikkatle okuyunuz.

• Değerlendirme, Akademik Not Ortalamasının %50’si ile Yabancı Dil Notunun %50’si, Aynı akademik kademede daha önce Erasmustan faydalanan öğrencilerden -10 puan ve başvuru esnasında kabul mektubu olan öğrencilere +10 puan eklenerek hesaplanmıştır.
    • Transkript not ortalamalarının yüzlük sisteme dönüştürülmesinde YÖK Dönüştürme Tablosu kullanılmıştır.
    • Sıralamalar, daha önce belirlenen ve ilan edilen kontenjanlar dahilinde Erasmus Genel Puanına göre fakülteler ve bölümler içerisinde en yüksekten en düşüğe doğru yapılmıştır.
    • Yedek seçilen öğrenciler bölüm gözetmeksizin en yüksek puandan en düşük puana göre sıralanmışlardır.
    • Başvurusu kabul edilen Asil öğrenciler 1 Haziran 2022 tarihine kadar geçerli bir kabul mektubu sunmak zorundadırlar. Bu tarihe kadar kabul mektubu sunamayan öğrencilerin yerine yedek öğrenciler Erasmus staj hareketliliğine katılmaya hak kazanacaklardır.
    • Staj hakkından faydalanmaktan vazgeçen öğrencilerin en geç 19.04.2022 tarihine kadar http://erasmus.ibu.edu.tr/i/staj/dokuman-ve-formlar linkinde yer alan Feragat Dilekçesini doldurarak Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir. Aksi halde zamanında feragat etmeyen öğrencilerin başvurularında bundan sonraki süreçler için Erasmus programlarından faydalanmada puan kesilecektir.
    • Sonuçlara ilişkin itirazlarınızı 19.04.2022 tarihi saat 17:00’a kadar yazılı dilekçe ile Koordinatörlüğümüze iletebilirsiniz.
    • Seçilen Asıl ve yedek öğrenciler için “Bilgilendirme Toplantısı” yapılacaktır. Bilgilendirme toplantısı 19 Nisan Salı günü saat 14.00 Kültür Merkezi Pembe Salonda yapılacaktır. Toplantıya katılım zorunlu olup katılım gösteremeyecek öğrencilerin mazeretlerini belgelendirmeleri gerekmektedir.

Sonuç listesine ulaşmak için tıklayınız.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erasmus Ofisi

Önceki İçerikBolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti
    Sonraki İçerikGöynük Protokolünden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret