Öğrenci Dekanlığı, SKS ve Öğrenci Toplulukları Tanışma Toplantısı Yapıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Öğrenci Dekanlığı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca, Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanlarıyla tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sosyal Tesisinde düzenlenen toplantıya, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya ile öğrenci topluluklarının başkanları katıldı.

Öğrenci Dekanlığı’nın misyon ve vizyonu kapsamında genel tanıtımının yapıldığı toplantıda öğrencilere, etkinliklerin Öğrenci Dekanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilecek planlama süreçleri ve sosyal transkript hakkında bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilere, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı desteği ve Öğrenci Dekanlığı yürütücülüğünde hayata geçirilecek daha kapsamlı etkinlik ve projeler hakkında örnek bilgilendirmeler yapıldı. Bu kapsamda, önümüzdeki yıl bahar döneminde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı Sempozyumu yapılmasının hedeflendiği kaydedildi.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Mustafa Erdoğan’ın Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü Yemeğine Katıldı