Moleküller Biyoloji Laboratuvarında Nükleik Asit (DNA ve RNA) Uygulamaları Kursu

14-18 Şubat 2022
    Kesin Kayıt Tarihi:01-11 Şubat 2022

Kursun amacı

Moleküler biyoloji teknikleri, bu tekniklerde kullanılan yöntemler, uygulama alanları, projelerde kullanımı, merkezimizde yapılabilecek bu konudaki analizler ile ilgili güncel gelişmeleri kursiyerlerle paylaşmaktır.

Kapsam

Kursun teorik ve uygulamalı kısmına yalnızca 25 kişi kabul edilecektir (Katılımcılar başvuru sırasına göre kabul edilecektir. Kurs ücreti kabul onayı alındıktan sonra ilgili hesap numarasına yatırılmalıdır)

Katılımcıların temel laboratuvar bilgisi konusunda deneyimli olmaları beklenmektedir.

Hedef kitle/araştırmacı

Bu yüz yüze ve çevrimiçi kurs, öğrenciler, araştırmacılar, halk sağlığı ve klinik laboratuvar uzmanları ve nükleik asit ektraksiyonu ile ilgilenen kişiler için tasarlanmıştır.

Programının amacı Mühendislik, Ziraat, Tıp, Biyoloji, Biyokimya, Tıbbi Biyoloji, Eczacılık, Veterinerlik ve Diş Hekimliği gibi birçok alanlarda eğitim almış veya almakta olan katılımcıların laboratuvar deneyimleri kazanmasını sağlamak, proje yazılması ve deney planı hazırlanması aşamalarında teknik konular ile daha iyi pekiştirilmesini sağlamak, temel teorik eğitim almış öğrencilerin laboratuvar pratik deneyimlerini arttırmaktır.

Katılım Belgesi

Bu etkinliğin sonunda araştırmacılara/katılımcılara katılım belgeleri verilecektir.

1. Kursun uygulamalı bölümü için kabuller başvuru sırasına göre yapılacaktır.
    2. Kursiyerler konaklama ve ulaşımlarını kendileri ayarlayacaktır.
    3. Ön Başvuru Tarihi 03-20 Ocak 2022
    4. Kesin Kayıt ve kurs ücretinin yatırılacağı tarih 1-7 Şubat 2022
    5. Kurs ücreti: (%18 KDV dahil) 15 kişi olması durumunda 700 TL, 20 kişi olması durumunda 650 TL, 25 kişi (katılımcı kontenjanı 25 kişiliktir) olması durumunda 600 TL
    6. 6-Kurs ücretleri BAİBÜ, Döner sermaye Saymanlık Müdürlüğü’nün Ziraat Bankası Şubesi TR93 0001 0025 6447 0347 7450 15 no’lu hesabına yatırılacaktır.
    7. Kurs ücreti yatırılırken, Ad Soyad, T.C Kimlik Numarası yanında YENİ-GIDAM “MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARINDA NÜKLEİK ASİT (DNA ve RNA) UYGULAMALARI KURSU” ücreti olduğu belirtilmelidir.

* Uygulamalar için kullanılacak kitlerin maliyeti yüksek olacağı için katılımın 10 kişiden az olması durumunda kurs iptal edilecektir.

UYGULAMAYI/EĞİTİMİ VERECEK KİŞİ/KİŞİLER

Öğr. Gör. Dr. Şeyda KARABÖRK / Öğr. Gör. Dr. Muhammad SAMEEULLAH

KURS ADRESİ: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (YENİGIDAM), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gölköy/Bolu

İletişim