Milli Sporcu Öğrencimiz Adem Asil, Hırvatistan’da 1’i Altın 3 Madalya Kazandı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Milli Cimnastikçi Adem Asil, Hırvatistan’da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası’nda halka aletinde altın madalya kazandı.

Halka aleti finalinde 14.900 puan alarak altın madalyaya ulaşan Adem, yerde ise gümüş madalya aldı. Günün diğer finali atlama masasında ise 14.483 puanla üçüncü olan öğrencimiz ayrıca bronz madalyayı da boynuna taktı. Barfiks finalinde ise, 5’inci sırada yer aldı. Adem Asil, böylece organizasyonu 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 3 madalyayla tamamladı.

Mezunumuz Göksu Üçtaş Şanlı da Bronz Madalya Kazandı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Milli Cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı ise, kadınlar yer finalinde bronz madalya kazandı. 12.800 puan alan Göksu, 3’üncü sıraya yerleşerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Rektör Alişarlı Şampiyonlarımızı Tebrik Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yaptığı açıklamada, şampiyonlarımız Adem ve Göksu ile antrenörlerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin, son yıllarda birçok branşta dereceye giren sporcu öğrencileri sayesinde büyük gurur yaşadığını, bu derecelerin aynı zamanda Türk sporuna da katkı yapmasından dolayı tarifsiz mutluluk duyduklarını ifade etti.

Önceki İçerikBabalar Gününüz Kutlu Olsun
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Kütüphanesi Yaz Dönemi Hizmet Saatleri