Milli Okçu Öğrencimiz Merve Nur Eroğlu’ya, Roma’dan 3 Madalya

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencimiz, Milli Okçu Merve Nur Eroğlu, İtalya’nın başkenti Roma’da yapılan Para Okçuluk Avrupa Şampiyonası’nda bir gümüş, iki bronz madalya aldı.

2-8 Ağustos 2022 tarihleri arasında Roma’da gerçekleştirilen Para Okçuluk Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Para Okçuluk sporcularından Merve Nur Eroğlu, klasik yay kadın çiftler takımında Yağmur Şengül ile birlikte gümüş madalya kazandı.

Kadınlar klasik yay kategorisinde bronz madalya alan milli okçu, klasik yay karışık takımda ise Yavuz Papağan ile birlikte bronz madalyayı boynuna taktı.

Milli Okçu öğrencimiz Merve Nur, Roma’daki şampiyonanın ardından halen, 9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Türkiye’nin ev sahipliğinde Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi, Bolu’yu ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni başarıyla temsil ediyor.

Rektör Alişarlı’dan Tebrik Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yayınladığı tebrik mesajında, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Para Okçuluk Avrupa Şampiyonası’nda bir gümüş, iki bronz madalya kazanarak bizleri gururlandıran kıymetli öğrencimiz Merve Nur Eroğlu’nu kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Önceki İçerikUluslararası Öğrencilerimizden Düzce’ye Kültür Gezisi
    Sonraki İçerikUluslararası Öğrenci Merkezi Öğrenci Mimari Fikir Tasarım Yarışması Sonuçlandı