Milli Ağaçlandırma Günü 100. Yıl anısına 1923 fidan dikimi

6 Kasım 2019 tarihli ve 11 Kasım Ağaçlandırma Seferberliği konulu 2019/24 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacıyla her yıl 11 Kasım gününün ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak kutlanması uygun görülmüştür.

Bu kapsamda 11.11.2023 tarihi saat 11:00’da, Üniversitemiz Gölköy kampüsünde Üniversitemiz Çevre Koordinatörlüğü ve Sürdürülebilir Çevre Topluluğu koordinasyonunda fidan dikme etkinliği düzenleyecektir.

İlgili etkinlikte Cumhuriyetimizin 100. Yıl anısına 1923 adet fidan dikilecektir. Tüm üniversite personelimiz ve öğrencilerimiz etkinliğe davetlidir.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/zptd
    Önceki İçerikTÖMER’li uluslararası öğrencilerimizden şiir ve türkü etkinliği
    Sonraki İçerikVeri Tabanları Kullanıcı Eğitimi: INCITES, JCR ve ESI Platformları (Yüz Yüze Eğitim)