Mevlidi Nebi Haftası, Camiler ve Din Görevlileri programı gerçekleştirildi

Bolu İl Müftülüğü’nün düzenlediği Mevlidi Nebi Haftası, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı Kongre Merkezi Bordo Salonda gerçekleştirildi.

Programa Bolu Vali Yardımcısı Osman Demir, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Şaban Kondi, Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Bolu sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programın açılış konuşmasını Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptı. Demirtaş’ın konuşmasının sonrasında Bolu İl Müftülüğü İlahi Korosunun söylediği ilahilerle birlikte sema gösterisi yapıldı. İlahilerin söylenmesinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Şaban Kondi; “Peygamberimiz, iman ve istikamet” konulu konferansını verdi. Program hediye takdimi ve umre çekilişi ile sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/nwuv
    Önceki İçerikOxford University Press – Online Eğitim Seminerleri