Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü Eğitim Öğretime Hazır

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Genel Sekreter İhsan Ağcan Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü’nü ziyaret etti.

Rektör Alişarlı; Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinin eğitim göreceği İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü ziyaretinde, amfi, ofis, uygulama mutfakları, sosyal donatıları ve açık alanları hakkında bilgi aldı. Kampüsün eğitim öğretim yılına hazır olması konusunda talimat veren Rektör Alişarlı, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Ziyarete BAİBÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Köse, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı ile Mengen Meslek Yüksekokulu yönetim kadrosu eşlik etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/1ry7
    Önceki İçerik2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt Öğrenci No Sorgulama