Konya Teknik Üniversitesi 9. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı Etkinliği

Güncel gelişmeler ışığında hemen hemen tüm alanlarda yeni teknolojiler ile ürünler ve çözümler üretilmekte, güçlendirilmekte, hızlandırılmakta ve kolaylaştırılmaktadır. Bu da disiplinler arası ve çok disiplinli çalışmaları beraberinde getirmektedir. Proje üretme ve geliştirme kültürünün eğitim-öğretimin bir parçası olması aynı zamanda toplumsal kalkınma kültürüne de katkı sağlayacaktır. Proje pazarı etkinlikleri eğitim-öğretim ile toplumun önemli buluşma noktasıdır. Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde 2006 yılından itibaren yapılmaya başlanılan bu etkinlikler dört kez ARGEPP adı altında genel kapsamlı yapıldıktan sonra 2014 yılından itibaren Mühendislik Proje Pazarı olarak adlandırılmıştır. Konya Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı etkinliğinin dokuzuncusu bu yıl 9.KTMOPP adı altında 14-16 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Etkinlik tüm Türkiye’den Mühendislik Fakültesi öğrencilerine açık olacaktır.

9. KTMOPP etkinlik planlaması
    14 Mayıs öğleden sonra açılış töreni
    15 Mayıs proje sergileri ve tematik alan görüşmeleri
    16 Mayıs Kapanış şenliği ve Ödül töreni