BAİBÜ MYO Gastronomi ve Mutfak Sanatları Etkinliği

    Program Akışı:

    • 10:00: Tatbikatın Başlangıcı: Sahra mutfağının kurulması ve yemek üretimine başlanması
    • 11:00: Öğrenciler tarafından geliştirilen afetlerde kullanılmak üzere özel gıda ürünleri sergisinin gezilmesi
    • 12:00-13:00 : Temel mutfak uygulamaları kapsamında hazırlanan yemeklerin tadımı
    • 14:00: Sahra mutfağından çıkan yemeklerin afetzedelere ikramı

    Tarih: 26 Mayıs 2025 Pazartesi Saat: 10:00 Yer: BAİBÜ Mengen Meslek Yüksekokulu, Karapınar Mah. İzzet Baysal Cad. Mengen/BOLU

    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/kbpr
    Önceki İçerikBAİBÜ Kültür ve Kongre Merkezinde Bu Hafta