Kazakistan Turan Üniversitesi’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Kazakistan Turan Üniversitesi Uluslararası Liderlik Enstitüsü Müdürü Dr. Tayauova Gulzhanat, iki üniversite arasında iş birliği imkanlarını görüşmek amacıyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Samettin Gündüz de hazır bulundu.

Ziyarette, iki üniversite arasında lisans ve lisansüstü programlarında öğrenci ve öğretim elemanı değişimi gibi eğitimde işbirliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulunnuldu.

Ziyaretin sonunda Dr. Tayauova Gulzhanat’a Rektör Alişarlı tarafından, üzerinde üniversitenin logosunun olduğu çini bir hatıra tabağı takdim edildi.

Önceki İçerikMemur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerik1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı