Kariyerine dair her şey tek platformda!

Sevgili Üniversite Öğrencileri,

Kariyeriniz için yeni bir dönem başlıyor ve bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız, e-insan uygulaması tam da size göre! 📷

İş/staj imkanlarına, kariyer fuarlarına, çevrim içi eğitimlere ve diğer kariyer hizmetlerine erişmek için: https://einsan.gov.tr uygulamasını kullanabilirsiniz.

• e-insan Nedir?
      e-insan, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen bir dijital hizmet noktasıdır. Gençler, yeni mezunlar ve kamu çalışanları dahil tüm vatandaşlar için kariyerinizi destekleyen birçok hizmeti tek bir platformda sunar. Sunulan hizmetler:
    • İş Fırsatları ve Staj İmkanları: Kamu ve özel sektördeki iş ve staj fırsatlarına tek tıkla ulaşın.
    • Kariyer Fuarları ve Etkinlikler: Bölgesel ve uluslararası kariyer etkinliklerine ilk siz haberdar olun.
    • Canlı Yayınlar ve Kariyer Söyleşileri: Türkiye’nin mega projelerini ve kariyerinizi şekillendirecek dersleri anında izleyin.
    • Çevrim İçi ve Sertifikalı Eğitimler: Binlerce eğitim içeriği ile kariyerinizi geliştirin.
    • Anlık Bildirimler: İş ve staj ilanları, işe alım süreçleri hakkındaki güncel bilgiler cebinizde olsun.
    • Takipte Kalın: İlgi alanlarınıza uygun ilanlar, etkinlikler ve eğitimler hakkındaki haberler anında telefonunuza gelsin.
    • Ücretsiz ve Herkes İçin: Öğrenciler, mezunlar, iş arayanlar, kamu ve özel sektör çalışanları dahil tüm vatandaşlar e-insan’dan ücretsiz olarak faydalanabilirler.
    • Nasıl Faydalanabilirim?
      Sadece App Store veya Google Play Store‘dan e-insan uygulamasını indirin, bir hesap oluşturun ve kariyeriniz için gerekli tüm kaynaklara kolayca erişin!
    • Daha Fazla Bilgi için: Sorularınızı einsan@cbiko.gov.tr adresine iletebilirsiniz.Kariyerinizi şekillendirmek ve başarıya giden yolculuğunuzda öne çıkmak için hazır mısınız? e-insan ile geleceğinizi inşa edin! 💪🚀#einsan #KariyerinYıldızı

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/zksf
    Önceki İçerikKan Dostumuz Olun Bu Kış Da Umut Olun, #HaydiKanVer