Kan Dostum BAİBÜ Kampanyası Başladı

Salgın döneminde büyük düşüş yaşanan kan bağışları sonucunda azalan kan stoklarını artırmak ve Kızılay’a destek vermek amacıyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Kan Dostum BAİBÜ” kampanyası başladı.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirilen kampanyada, akademik ve idari personel ile öğrenciler kan verebiliyorlar. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı da, kan verme alanında Türk Kızılay’ı personelini ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Tüm akademik ve idari personel ile öğrenciler ve vatandaşları kan vermeye davet etti.

Rektör Alişarlı, kan verip can olarak kampanyaya destek olan akademik ve idari personellere ve bulundukları illerde kan vererek kampanyaya destek olan öğrencilerimize teşekkür etti.

Önceki İçerikAraştırma Görevlisi Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları
    Sonraki İçerikBolu Ülkü Ocakları Başkanı Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti