Kalite Güvence Sistemi anket çalışması değerlendirildi

Üniversitemiz Kalite Güvence Sistemi kapsamında akademik-idari personel ve öğrencilere yönelik gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçları, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Toplantıya; Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him katıldı.

Kalite Güvence Sistemi çalışmaları kapsamında Üniversitemizin web sayfasında düzenlenen anket uygulaması, 11 Aralık 2023 Pazartesi günü sona erdi. Akademik-idari personel ve öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği anketin sonuçları, düzenlenen toplantıda Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Coşkun Karaca tarafından değerlendirildi. Anket sonuçlarına göre, gelişmeye açık yönlerimizle ilgili iyileştirme çalışmaları görüşüldü.

Rektör Alişarlı: “Paydaş görüşlerini önemsiyoruz.”

Rektör Alişarlı, Kalite Güvence Sistemi çalışmalarının önemine vurgu yaparak, bu kapsamda düzenlenen anket çalışması sonucunda ortaya çıkan paydaş görüşlerini çok önemsediklerinin altını çizdi. Düzenli şekilde devam edecek çalışmaların Üniversitemizin gelişmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/41jk
    Önceki İçerik5. Çocuk Şenliği