İzzet Baysal Gençlik Orkestrası, Karabük Üniversitesi’nde Sahne Aldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece yönetimindeki İzzet Baysal Gençlik Orkestrası (İBGO) Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) konser verdi. Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen orkestra konserini, müzikseverler ilgiyle izledi.

Konserin ilk bölümünde orkestra, Bach ve Piazzola’nın eserleri ile anonim bir Kırım türküsünü yorumladı. Konserde ayrıca, Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece’nin “Masal” adlı eseri de izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Konserin sonunda, Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özgül Gök, İBGO sanatçılarına çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

Haber: Aylin Öztürk 07-12-2016

Önceki İçerikBolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin’den Rektör Coşkun’a Nezaket Ziyareti
    Sonraki İçerikAİBÜ’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Paneli…