İngilizce Kursu Ücretsiz Seviye Tespit Sınavı ve Bilgilendirme Toplantısı

İngilizce Dil Becerilerinizi Geliştirin!

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, YDS ve IELTS sınavlarına hazırlık, genel İngilizce, speaking club ve iş İngilizcesi gibi alanlarda ücretsiz seviye tespit sınavı ve bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

Ön başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

İster akademik kariyerinizde ilerlemek ister yurt dışı seyahatlerinizde rahat iletişim kurmak ister iş dünyasında daha fazla fırsat yakalamak isteyin, İngilizce dil becerilerinizi geliştirmek her alanda size büyük fayda sağlayacaktır.

Genel İngilizce Eğitimleri

• – A1 Seviyesi Programı  (50 Saat)
    • – A2 Seviyesi Programı  (50 Saat)
    • – B1 Seviyesi Programı  (50 Saat)
    • – B2 Seviyesi Programı  (50 Saat)
    • – C1 Seviyesi Programı  (50 Saat)
    • – YDS Sınavına Hazırlık Eğitimi
    • – Konuşma İngilizcesi-Speaking Club
    • – İş İngilizcesi- Business English
    •  IELTS Sınavına Hazırlık Eğitimi

Önemli not: Kur ücreti (50 Saat) KDV dahil 5000 TL’dir. Eğitim başladıktan sonra kurstan ayrılmak isteyenlere kurs ücreti geri ödenmez.

DUYURU
    1 Haziran 2024 Cumartesi saat 13.00’da Gölköy Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi dersliklerinde İngilizce Dil Eğitimleriyle ilgili Genel İngilizce A1, A2, B1, B2, C1 Seviyeleri, Konuşma İngilizcesi, İş İngilizcesi, YDS Sınavına Hazırlık Eğitimi ve IELTS Sınavına Hazırlık Eğitimi hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Aynı zamanda katılımcıların seviyelerini belirlemek amacı ile ücretsiz Seviye Belirleme Sınavı uygulanacaktır.

Hem gruplarınızı öğrenmek ve ders günlerinizi belirlemek hem de ders işleniş sistemini görmek için katılımınız büyük önem taşımaktadır.

ÖNEMLİ: İngilizce Seviye Tespit Sınavımız (STS) 1 Haziran 2024 Cumartesi günlü saat 13.00’da Spor Bilimleri Fakültesinde gerçekleştirilecektir. Sınava çeşitli nedenler ile katılamayacak adaylar için 5 Haziran 2024  Çarşamba günü saat 17.30’da Spor Bilimleri Fakültesinde sınavın tekrarı gerçekleştirilecektir

Sınava girmek isteyen adaylar öncelikle online ön başvuru yapmalıdır.
    Bilgi Almak İçin

0 545 593 66 04 (WhatsApp)
    Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞAHİN

Etkinlik Hakkında Ayrıntılı Bilgi:

• Web Sitesi: suyam.ibu.edu.tr

Sizi de kurslarımıza bekliyoruz!

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/4px2
    Önceki İçerikYıl Sonu sergisi ve konseri
    Sonraki İçerikNAZENİN: Geleneksel Türk Sanatları 4. Sınıf Öğrencilerinin Cam Sanatları Sergisi