Hentbol Erkek Takımımız Süper Lige Yükseldi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hentbol Erkek Takımı, ÜNİLİG Hentbol Süper Lig Terfi Müsabakalarında Süper Lige yükseldi.

Gazi Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 4-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında ÜNİLİG Hentbol Süper Lig Terfi Müsabakaları düzenlendi. Müsabakalarda 9 kadın ve 10 erkek takım olmak üzere 18 üniversiteden 300 sporcu mücadele etti.

Dr. Öğr. Üyesi Devrim Bulut ve Arş. Gör. Koray Gökmen yönetimindeki Hentbol Erkek Takımımız, son bir maç kala namağlup Süper Lige çıkmayı garantiledi. Son maçı Gümüşhane Üniversitesi’ne karşı oynayan Hentbol Takımımız, kıyasıya mücadele ettiği maçta Gümüşhane Üniversitesi’ne 43-38 yenildi ve 2’nci olarak Süper Lige yükseldi.

BAİBÜ Hentbol Erkek Takımı; Koç Üniversitesi’ni 38-25, Yıldız Teknik Üniversitesi’ni 44-32, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ni 33-31, Çukurova Üniversitesi’ni 43-34 ve Giresun Üniversitesi’ni 33-31 skorlarla mağlup etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Süper Lig Terfi Müsabakalarında rakiplerine karşı gösterdiği azim ve kararlı oyunculuktan ötürü Hentbol Erkek Takımımızı tebrik ederek, Süper Ligde başarılar diledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/zyad
    Önceki İçerikRektör Alişarlı Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Ek Binasında İncelemelerde Bulundu
    Sonraki İçerikAnneler Günü Mesajı