Hakan Ali Toker’den Piyano Konseri

Dünya’nın pek çok ülkesinde konser veren müzisyen Hasan Ali Toker Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mavi Salon’da “Piyano İçin Geleneksel Türk Müziği Albümü” adlı kitabını tanıtmak için piyano konseri verdi.

BAİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize dilen konsere, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, akademisyenler, idari personeller yanı sıra öğrenciler de katıldı. İcra ettiği her eser sonrası büyük alkış alan Toker tüm katılımcılara teşekkür etti. Toker’in bazı eserlerine dinleyicilerin de eşlik etmesiyle keyifli anlar yaşandı. Dekan Vekili Ahmet Serkan Ece’nin ünlü müzisyen Hakan Ali Toker’e teşekkür belgesi takdim etmesiyle konser sona erdi.

Önceki İçerikKampüse Bahar Geldi
    Sonraki İçerikCimnastikçi “Şampiyonlar Kampüste” Söyleşisi