Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Kültür Merkezi Pembe Salonda gerçekleştirildi.

Toplantıya BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, BAİBÜ Rektör Yardımcısı Aydın Him, BAİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, BAİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Pakize Kayadibi ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Sezer ile BAİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Doçent Unvanı Alan Akademisyenlere Teşekkür Belgesi ve Cübbe Giyme Töreni

Toplantı Güzel Sanatlar Fakültesi bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili sunumlarıyla başladı. Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin misyon, vizyon, amaç ve hedefleri, fakültenin fiziki alt yapısı ve bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar, fakültenin bilimsel proje ve çalışmaları ile akademik ve idari personel hakkında bilgi verdi. Ece’nin ardından BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı selamlama konuşması gerçekleştirdi. Toplantıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Alişarlı, kurul üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Alişarlı sözlerini bitirmesinin ardından doçent unvanı almaya hak kazanan akademisyenlere teşekkür belgelerini takdim edip cüppe giydirerek başarılarının devamını temenni etti.

Toplantı BAİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı hedeflerinin konuşulmasıyla sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/zy28
    Önceki İçerikTÜBA Akademi Toplantısı BAİBÜ’de Yapıldı