Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu Paydaş Toplantısı Yapıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından, Göynük Kaymakamlığı ve Göynük Belediyesi iş birliğinde 25-27 Kasım 2022 tarihleri arasında BAİBÜ Gölköy Kampüsü ve Göynük’te düzenlenecek, Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu’nun hazırlık toplantısı Göynük Belediyesi’nde yapıldı.

Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu paydaş toplantısına; Göynük Kaymakam V. Ferhat Gür, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Remzi Armağan, BAMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Azize Aktaş Yasa ve Müdür Yardımcısı Filiz Yıldız, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Perihan Şan Aslan, Dr. Öğr. Üyesi Melek Şahindokuyucu ve Dr. Öğr. Üyesi Pakize Kayadibi, BAİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Peker, Göynük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacer Eryiğit ile sempozyuma katkı verecek olan muhtarlar, dernek temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda; paydaş kurumların görev alanları ve görev dağılımı ile sempozyum öncesi ve sonrası ile sempozyum kapsamında yapılacaklar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/5ars
    Önceki İçerikBilim & Felsefe Söyleşileri “Fizikte Stokastik Süreçler”
    Sonraki İçerikGirişimcilik Söyleşileri