Gerede MYO’nun ‘Deri İle Yeniden’ Sergisi, Gülezler Konağı’nda Açıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ayakkabılar, Gülezler Konağı’nda sergileniyor. ‘Deri İle Yeniden’ adlı serginin açılışını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale ile öğretim elemanları yaptı.
    Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi Programı öğrencilerinin el emeği göz nuruyla hazırladıkları sergide, Zekeriya Atmaca’nın yaptığı 1,5 metre uzunluğundaki ve 29 kilogram ağırlığındaki 222 numara ayakkabı ilgi gördü. Atmaca, Guinness rekorlar kitabına girecek dev bir ayakkabı daha yapmayı hedeflediğini söyledi.
    Sergide ayrıca 2’nci sınıf öğrencilerinin Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersi kapsamında hazırladıkları ve üzerlerinde farklı deri süsleme teknikleri uyguladıkları takunya ve çarıklar da yer alıyor. Ahşap tabanlı ayakkabılarda yapılan farklı model tasarımları ile kraft çalışmalı tabloların da yer aldığı sergi, 19 Mayıs Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

Önceki İçerikİzzet Baysal Şükran Günleri 10-11 Mayıs
    Sonraki İçerikUzak Doğu Sporları Şampiyonasından Madalyayla Döndüler