Gerede MYO’da Karikatür Üzerine Söyleşi…

Bolulu Çizer Mehmet Saim Bilge, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu’nda karikatür üzerine düzenlenen söyleşinin konuğu oldu. Söyleşiye, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede MYO Müdür Vekili Öğr. Gör. Mesut Aköğretmen, Gerede protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Öğrencilere karikatür sanatı hakkında aydınlatıcı bilgiler veren Mehmet Saim Bilge, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Söyleşinin sonunda Bilge’ye, Arslan Yurt tarafından Gerede MYO’nun teşekkür plaketi ile Moda Tasarımı programı 1’inci sınıf öğrencisi Seda Salman’ın çizdiği Bilge’nin karakalem portre çalışması takdim edildi. Mehmet Saim Bilge’de Arslan Yurt’a karikatür çalışmasını hediye etti.

Önceki İçerikAİBÜ’de Anıt Logonun Açılışı Yapıldı
    Sonraki İçerikBAMER Konferansları: Bolu’da Görülmeyen Doğa