Genç Merkür İletişim Programı tanıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Dairesi Başkanlığı Proje Birimi yetkilileri, Genç Merkür İletişim Programı kapsamında Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Üniversitemizde 2 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilen programa İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Selami Özsoy ve Doç. Dr. Hüsamettin Akar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Dairesi Başkanlığı Proje Koordinatörü Adeviye Uzunoğlu, İletişim Fakültesi akademik personeli ve öğrencileri katıldı.

Adeviye Uzunoğlu, yaptığı sunumla İletişim Fakültesi mezunlarının sektördeki iş koşulları, çalışma alanları, bakanlık bünyesinde gerçekleştirilen Genç Merkür İletişim Programı’na katılım koşulları ve programda verilen eğitimler neticesinde öğrencilere kazandırılan mesleki donanımlar hakkında bilgiler aktardı. Yapılan sunumların ardından öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla toplantı sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/1aj2
    Önceki İçerikErdal Hoş’dan Spor Gazeteciliği Söyleşisi
    Sonraki İçerikBAİBÜ’nün Örnek Projesi Anneler Üniversitede Okulu’nun 6’ncısı da Başarıyla Sona Erdi