Firmalarımızı İç Anadolu Kariyer Fuarına (İKAF’23) Bekleriz

Bölgesel Kariyer Fuarları 2023 yılında da tüm hızıyla devam ediyor!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları ile Türkiye’nin önde gelen işverenleri, 11 farklı şehirde genç yeteneklerle buluşuyor!

Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde, 19 üniversitenin desteğiyle düzenlenecek İç Anadolu Kariyer Fuarı’na firmalarımızı da bekliyoruz!

Sektöre yönelik her bölümden öğrenci ve mezuna ulaşma fırsatı sunan Kariyer Fuarında;

• Personel/stajyer imkânı yakalama şansı yanı sıra,
    • Mülakat simülasyonu, Kariyer söyleşileri,  Kurum tanıtımları, işveren kariyer sohbetleri yapabilir, atölye/örnek olay çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.

• Fuar Tarihi: 1-2 Mart 2023
    • Fuar Alanı: Anadolu Üniversitesi, Yunus Emre Kampüsü
    • İletişim: 03742541000-1874

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi