Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik (KA107) Personel Eğitim Alma Hareketliliği I. Çağrı Sonuçları

Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik (KA107) (2020 Bütçesi) Personel Eğitim Alma Hareketliliği seçim süreci tamamlanmıştır.

Önemli bilgiler için aşağıdaki açıklamayı dikkatlice okuyunuz.

• Yerleştirmeler, ülke kontenjanlarına göre yapılmıştır.
    • Personel eğitim alma hareketliliği için faaliyet süresi, seyahat hariç 5 iş günü olarak belirlenmiştir. Faaliyetin geçerli bir faaliyet olarak değerlendirilebilmesi için gün bazında tam zamanlı eğitim alınması
    • Program kuralları gereği, 5 iş gününün altında faaliyet gerçekleştirilemez. Personel eğitim alma hareketliliğinde, katılım sertifikasında yararlanıcının mücbir sebep dışında 5 günden az süre ile faaliyet gerçekleştirdiği ve/veya alması gerekenden daha az saat eğitim aldığının görüldüğü durumlarda, faaliyet geçersiz kabul edilir ve yararlanıcıya herhangi bir hibe ödemesi yapılmaz; yapılan ödeme varsa iade talep edilir.
    • Personel eğitim alma faaliyeti gün tabanlı bir faaliyettir ve sadece eğitim alma faaliyeti ile ilgili faaliyet gerçekleştirilen günler ve ders verme günlerinden farklı olması durumunda seyahat günleri için (maksimum 2 gün) hibe ödemesi yapılır. Bu nedenle Personel Eğitim Alma Hareketliliği Anlaşmasında (Staff Mobility for Training – Mobility Agreement) eğitim alma programının gün ve saat bazında belirtilmesi
    • Eğitim alma faaliyeti, sözleşme gereğince en geç 31 Temmuz 2023 tarihine kadar gerçekleştirilebilir. Ancak gün sınırından dolayı faaliyetin en geç 28 Temmuz 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.
    • İsteyen personel, programdan hibe almadan da yararlanabilir.
    • Sonuçlara 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar erasmus@ibu.edu.tr eposta adresine dilekçe ile itiraz edilebilir.
    • Asıl seçilen personel bilgisi, ortak yükseköğretim kurumlarına Ofis aracılığıyla bildirilecektir. Asıl seçilen personelin, en geç 23 Haziran 2023 tarihine kadar Kabul Mektubunu ve onaylı Training Mobility Agreement formunu Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.
    • Asıl seçilen personelin, gerekli dokümanları ilgili tarihe kadar teslim etmemesi durumunda, yedek listeye geçilecektir.
    • Hareketlilikten faydalanmak istemeyen personelin 23 Haziran 2023 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğü’ne dilekçe ile bildirmesi gerekmektedir. Feragat dilekçesi örneğine https://erasmus.ibu.edu.tr/personel/dokuman-ve-formlar linkinden ulaşılabilir.

Önemli Not: 19 Haziran 2023, Pazartesi günü saat 10.30’da Erasmus Koordinatörlüğü toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Resmi sürecin ivedilikle yürütülmesi açısından toplantıya katılım büyük önem arz etmektedir.

Süreç hakkında bilgi almak için: Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Koordinatörü Öğr. Gör. Özlem Yelda DİLMEN / (tel 8001- odilmen@ibu.edu.tr) ile bağlantıya geçiniz.

Sonuç listesi için tıklayınız.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/223x
    Önceki İçerikOxford university press haziran ayı web seminerleri
    Sonraki İçerikOrdu Üniversitesi Rektöründen ziyaret