Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (KA131) Sonuç İlanı I. ÇAĞRI)

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (KA131) Sonuç İlanı (2023-2024 Akademik Yılı – 2022 Bütçesi – I. ÇAĞRI)

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (KA131) Sonuç İlanı

(2023-2024 Akademik Yılı –2022 Bütçesi – I. ÇAĞRI)

2023-2024 Akademik Yılı Güz veya Güz+Bahar Dönemi Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları aşağıda yer almaktadır. Bu kapsamda AŞAĞIDA YER ALAN BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

****************

1. Değerlendirme, 100’lük sistemde Akademik Not Ortalamasının %50’si ile Yabancı Dil Notunun %50’si alınarak ve nihai olarak Erasmus Puanı elde edilerek yapılmıştır.
    2. Elde edilen Erasmus Puanı, Fakülte/MYO/YO/Enstitü içerisinde bölümler de dikkate alınarak en yüksekten en düşüğe doğru yapılmıştır. Yerleştirmede bu husus dikkate alınmıştır.
    3. Değerlendirmede bölümler arası çeşitlilik kriteri dikkate alınmıştır.
    4. Başvurularda ikili anlaşmalarda yer alan kontenjanlardan en üst seviyede yararlanılmaya çalışılmıştır. Bu sebeple fakülteler arası kontenjan aktarımı yapılmıştır.
    5. Yedek listesi kendi bölümü içerisinde sıralanmıştır.

*****************

• Sonuç ilanında hareketliliğe hak kazanan öğrencilerimizin, programdan yararlanacaklarına dair onay vermek üzere tercih ettikleri dönemi belirterek erasmusoutgoing@ibu.edu.tr ye 03.2023 Pazar günü saat 24.00’ a dek e-posta göndermeleri gerekmektedir.  Sonuç ilanında gidilebilecek dönemler belirtilmiştir.
    • Hareketliliğe 4. Sınıfta katılacak öğrencilerin, güz ve bahar dönemi olarak iki dönem hareketlilik tercih etmeleri halinde derslerin eşleşmemesinden kaynaklı dönem uzama risklerini göz önünde bulundurmalıdırlar.
    • Yerleştirilen Üniversitede programına devam etmek istemeyen öğrenciler Koordinatörlüğümüze dilekçe vererek haklarından feragat edebilirler. Haklarından vazgeçmek isteyen (feragat etmek isteyen) öğrenciler 03.2023 Pazar günü saat 24.00’ a dek Koordinatörlüğümüze dilekçe vermelidir. Dilekçe, ofisimize şahsen teslim edilebilir veya dilekçe  erasmusoutgoing@ibu.edu.tr  e-posta adresine gönderilmelidir.
    • Feragat halinde 27.03.2023 tarihi itibariyle yedek listeye geçilecektir.
    • Zamanında feragat etmeyen öğrencilerden bundan sonraki Erasmus başvurularında puan kesilecektir.
    • Sonuçlara itiraz 26.03.2023 Pazar günü saat 24.00’ a dek Koordinatörlüğümüze dilekçe verilerek yapılabilir. Dilekçe, ofisimize şahsen teslim edilebilir veya erasmusoutgoing@ibu.edu.tr e-posta adresine gönderilebilir.
    • Söz konusu sonuçlar bir ön değerlendirmedir. Kesin kayıt hakkı, karşı kurumların onayından sonra gerçekleşecektir. Bu nedenle ön kabulu gerçekleşen adayların karşı kuruma yerleşmesi kesin değildir.
    • Yerleştirilen adaylar için önümüzdeki haftalarda Erasmus Ofisi tarafından süreç ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
    • Toplantıyla ilgili bilgiler mail yoluyla gönderileceği için öğrencilerimizin e-postalarını sıklıkla kontrol etmeleri önemle rica olunur.

Erasmus sonuç listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Erasmus Feragat dilekçe formatına buradan ulaşabilirsiniz.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/yvi5
    Önceki İçerikErasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (KA131) Ek Yerleştirme Sonuç İlanı
    Sonraki İçerikBilim & Felsefe Söyleşileri “Geç Osmanlı’nın Yeni İnsanı: Bir Popüler Psikoloji Tarihi Denemesi”