Ensar Vakfı’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Ensar Vakfı Bolu Şube Başkanı Mehmet Kalan, yönetim kurulu üyeleri  Mustafa Yünlüoğlu, Tahsin Akduman, Muammer Işık ve Fikret Kısar ile birlikte, Rektörlük görevine yeniden atanan Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, manevi ve insani değerlere bağlı nesiller yetiştirmek amacıyla, gençlere yönelik eğitim, yayın, burs ve yurt hizmetleri ile organizasyon faaliyetleri hizmeti sunan Ensar Vakfı’nın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile yapabileceği ortak proje ve akademik çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretlerinden dolayı Ensar Vakfı Bolu Şubesinin değerli yöneticilerine teşekkür etti.

Önceki İçerikRektör Alişarlı’dan, Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanelerinin Başkanı Demir’e İade-i Ziyaret
    Sonraki İçerikBAİBÜ’de Fakülte ve Yüksekokul Öğrencileri Arasında Voleybol Turnuvası Düzenleniyor