Engelli Öğrencilerimizin Sorunları Ele Alındı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Emine Eratay tarafından İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde ‘Engelli Üniversite Öğrencilerine Yönelik Öğretimsel Uygulamalar’ konusunda seminer verildi.

Seminere; Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, AİBÜ Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Elif Sazak Pınar ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Eratay; Üniversitemizde eğitim gören engelli öğrencilerimizin eğitim sorunları ve kariyer gelişimleri ile ilgili yapılması gerekenleri anlattı.

Önceki İçerikMengen, Aşçılık Eğitiminin Merkezi Oluyor
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Türk Müziği Yarışması Düzenlendi