Engelli Öğrenciler Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Üniversitemizde öğrenim gören engelli öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarete; Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden Metanet Gulyeva, Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümünden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Para Okçuluk Milli Sporcumuz Merve Nur Eroğlu Merve Nur Eroğlu, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünden Mustafa Demir, Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programından Emirhan İhsan Ayhan, formasyon öğrencisi Fatmanur Narin katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Engelsiz Üniversite Bayrakları kategorisinde ‘Mekânda Erişilebilirlik’ ve ‘Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik’ ödüllerine layık görülerek Turuncu ve Mavi Bayrak sahibi Üniversitemiz çatısı altında eğitim gören öğrencilerimizin ayrıca bulundukları taleplerini aldı. Rektör Alişarlı öğrencilerimizin kampüslerdeki hayatlarının kolaylaştırılması maksadıyla gelen talepler doğrultusunda Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığına gerekli talimatları verdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sansi’de ve birim görevlileri de eşlik etti. Rektör Alişarlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek nazik ziyaretlerinden ötürü öğrencilerimize teşekkür etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/0m7h
    Önceki İçerikEngelli Bireylere Yönelik Toplumsal Farkındalık Sergisi