https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx

Gerede MYO’da Kariyer Eğitimi…

Kariyerlerini doğru planlamalarını sağlamak amacıyla Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik ‘Hayalden Hedefe’ adlı eğitim semineri düzenlendi. 2 gün süren...

Aşçılık Sanatı…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, sanat eserlerine dönüştürdükleri lezzetleri sergileyerek hem bölümlerini tanıttılar hem de aşçılık mesleğine olan...

Konferans: Moda & Marka

Konu: Moda & Marka Konuşmacı: Doç. Dr. Alpaslan UÇAR Yer: Kültür Merkezi Pembe Salon Tarih: 16 Mayıs 2014  Cuma, Saat: 14.00

Konferans: Bolu’da Hıdırellez Geleneği

Konuşmacı: Zekiye TÜTÜNCÜ AYDIN Konu: Bolu'da Hıdırellez Geleneği Tarih: 6 Mayıs 2014 Salı, Saat: 19.00 Yer: Gülezler Konağı    

Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi Başladı

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresine Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ilk kez ev sahipliği yapıyor. Çeşitli üniversitelerden 800’ü aşkın lisans ve...

Panel: ICT and Education / Writing High Quality Papers in Educational Sciences: Certain Tips

İki Oturumlu Panel Yer: Kongre Merkezi Yeşil Salon Tarih: 2 Mayıs 2014 Cuma, 10.30-15.30

Panel: Current Trends on Technology Integration in Education

Panel Yer: Kültür Merkezi Pembe Salon Tarih: 30 Nisan 2014 Çarşamba, Saat: 13.30-16.30

Konferans: Cy Twombly

Konferans Konu: Cy Twombly Konuşmacı: Doç. Dr. Alpaslan UÇAR Tarih: 2 Mayıs 2014 Cuma, Saat: 14.00 Yer: Kültür Merkezi Pembe Salon

Konferans: İşitme Yetersizliği Olan Bireyler İçin Koklear İmplant Uygulamaları ve Erken Çocukluk Döneminde Dil-Konuşma...

Konferans Konu: İşitme Yetersizliği Olan Bireyler İçin Koklear İmplant Uygulamaları ve Erken Çocukluk Döneminde Dil-Konuşma Müdahaleleri Konuşmacı: Prof. Dr. David J. ERTMER Yer: Kültür Merkezi Mavi Salon Tarih:...

Konferans: Gıda Katkı Maddeleri Hakkında Bilmemiz Gerekenler

BAMER Konferansı Konu: Gıda Katkı Maddeleri Hakkında Bilmemiz Gerekenler Konuşmacı: Prof. Dr. Hayri COŞKUN (AİBÜ Rektörü) Tarih: 22 Nisan 2014 Salı, Saat: 19.00 Yer: Gülezler Konağı