E-Spor Topluluğu’ndan Cem Ambarcı’yla söyleşi

Üniversitemiz E-Spor Topluluğu üyeleri, oyun dünyasının profesyonel isimlerinden Cem Ambarcı’yı konuk etti.

E-Spor Topluluğu’nca, İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda, “Cem Ambarcı ile Espor üzerine” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Etkinliğe; akademik ve idari personel ile öğrenciler ve oyunseverler katıldı.

Moderatörlüğünü E-Spor Topluluğu Başkanı Ali Eren Emer ve Başkan Yardımcısı Damla Çekerek’in yaptığı söyleşide Cem Ambarcı, Espor ve oyunlar anlamında önce Türkiye’de ardından dünyada etkinlikler yapmaya başladıklarını vurgulayarak, kendini her anlamda geliştirdiği yerin, bütün tecrübesinin ana kaynağının Türkiye olduğunu anlattı.

Söyleşinin sonunda Cem Ambarcı’ya E-Spor Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Tülin Sepetçi tarafından teşekkür plaketi ve hediye takdim edildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/8mdl
    Önceki İçerikGerede MYO’dan şehitlere vefa yürüyüşü