Doç. Dr. Osman Çavuş’tan ”Gastronominin Geleceği” konulu seminer

    Mengen Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Osman Çavuş, Mengen Aşçılık Lisesi öğrencilerine yönelik ”Gastronominin Geleceği” konulu bir seminer verdi.

    Seminer, gastronomi sektöründeki yenilikler, teknolojinin etkisi, sürdürülebilirlik ve yeni nesil aşçılık trendlerine dair bilgiler içerdi. Seminerde, gastronominin hızla değişen dinamiklerine değinen Doç. Dr. Osman Çavuş, özellikle genç aşçılara sektördeki yenilikleri takip etmenin önemini vurguladı. Teknolojik gelişmelerin mutfaklar üzerindeki etkisi, gıda güvenliği, sürdürülebilir üretim yöntemleri ve gelecek nesil aşçılık eğitimi gibi konular da seminerin önemli başlıkları arasında yer aldı.

    Mengen Aşçılık Lisesi öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, katılımcılara gastronomi alanındaki geleceği daha iyi anlama fırsatı sundu. Seminerin sonunda, Doç. Dr. Osman Çavuş, öğrencilere kariyerlerinde başarılar dileyerek, gastronominin geleceğine yön verecek bireyler olarak onları cesaretlendirdi. Seminer, gastronomi eğitiminin kalitesine katkı sağlamanın yanı sıra, genç aşçıların vizyonlarını genişletmelerine de olanak tanıdı.

    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/rfzo
    Önceki İçerikSınav stresine karşı öğrenci dayanışması
    Sonraki İçerikBAİBÜ Bülten 14. Sayı Yayında