Depremzede Çocukların 23 Nisan Hediyesi Sizden Olsun

Üniversitemiz deprem bölgesindeki çocuklara 23 Nisan hediyeleri gönderiyor.

Büyük deprem felaketine maruz kalan çocuklarımızı sevindirmek için düzenlenen hediye kampanyasına katkı vermek isterseniz, aşağıda belirtilen hediye paketlerinin temininde kullanılacak yardımlarınızı BAİBÜ AR-GE VAKFI hesaplarına yatırarak destek olabilirsiniz.

7-12 yaş çocuklar için hediye paketi: Boyama kitabı, 6’lı boyama kalemi, hikâye kitabı, kolonyalı mendil, kuruyemiş.
    12-16 yaş çocuklar için hediye paketi: Deney seti, maket, okuma kitabı, kolonyalı mendil, diş macunu-diş fırçası, kuruyemiş.

Yardımlarınızı gönderirken “DEPREM ÇOCUK HEDİYE ARGE” açıklaması yazmayı unutmayınız.

Hesap Adı: Abant İzzet Baysal Araştırma ve Geliştirme Vakfı
    IBAN: TR46 0006 4000 0014 3010 0002 14

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/sftc
    Önceki İçerikRektör Alişarlı, Uluslararası Öğrencilerimizin İftar Sofrasına Misafir Oldu