Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlik programı

Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu önemli senede, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak sizleri; konferans, afiş yarışması, sportif etkinlikler, film gösterimi, canlı yayın ve radyo yayınları ile buluşturacağız.

• “İlelebet Cumhuriyet İlelebet Türkiye Yüzyılları” konulu afiş yarışması,
    • Personel voleybol turnuvası, 19 Eylül 2023 Salı 17:30 / BAİBÜ SporBilimleriFakültesi
    • Rekreasyon etkinlikleri – 23 Ekim 2023 Pazartesi, 11.00-14.00 BAİBÜ Gölköy Kampüsü
    • “Sahibini Arayan Madalya” film gösterimi – 24 Ekim 2023 Salı, 14.00 Mavi Salon
    • “Cumhuriyet’in 100. Yılı” BAİBÜ TV canlı yayını – 25 Ekim 2023 Çarşamba, 15.30
    • “Tarihi Süreçte Türklerin Medeniyet Tasavvuru ve Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı Vizyonu” konulu  konferans – 26 Ekim Perşembe, 14.00 Mavi Salon
    • Kahramanlık türküleri yayını – Radyo ÜNİ14 23-30 Ekim 2023
    • 100. Yılında Cumhuriyet Paneli – 1 Kasım 2023, BAİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salon (Akademik açılış programı ile aynı tarihte olduğu için tarihi değişmiştir.)

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlik programının güncel haberlerine ve etkinlik takvimine Üniversitemiz Web sayfası ve resmi sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.
    BAİBÜ ailesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılında bir araya gelerek Cumhuriyetin değerlerini paylaşmak ve Türkiye Yüzyılı vizyonu ile daha güçlü bir Türkiye için hepinizi etkinliklerimize bekliyoruz.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/tlqw
    Önceki İçerik‘İlelebet Cumhuriyet, İlelebet Türkiye Yüzyılları’ / Afiş Sergisi