Bolu MYO’da Muhasebe Mesleğinde Kariyer Planlaması Etkinliği Düzenlendi

Bolu Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen kariyer planlaması etkinliğinde, Muhasebe mesleğinin usta isimlerinden Prof. Dr. Nalan Akdoğan öğrencilerle bir araya geldi.

Kongre Merkezi Yeşil Salonda düzenlenen etkinliğe; Bolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yücel, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Karagöz, İİBF İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Özcan, Öğretim Görevlileri Hayreddin Özden ve Dr. Hülya Er ile Öğretim Elemanı Nuriye Çelik ve öğrenciler katıldı.

Bolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yücel’in açılış konuşmasının ardından Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Hayreddin Özden, Prof. Dr. Nalan Akdoğan’ın özgeçmişi hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Prof. Dr. Akdoğan, Muhasebe Mesleğinde Öğrencilerin Kendilerini Geliştirmelerinin Önemini Vurguladı

Kariyer etkinliği kapsamında öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştiren Prof. Dr. Nalan Akdoğan, köklü bir geçmişe sahip olan Muhasebe mesleğinin, geleceğin meslekleri arasında da yer alacağını vurgulayarak, bu alanda eğitim alan öğrencilerin, gerek kamu gerek özel sektörde çok sayıda iş imkânı sunan Muhasebe mesleğinde kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

Öğrencilere, Kamu Gözetimi Kurumu (KGK), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bağımsız Denetçilik, Bankacılık sektörü ve borsada işlem gören firmaları takip etmelerini tavsiye eden Prof. Dr. Akdoğan, DGS’ye hazırlanarak lisans tamamlamalarını da önerdi.

Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Nalan Akdoğan’a, Bolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yücel tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

Önceki İçerik5. Anneler Üniversitede Bilinçli Anne Bilinçli Toplum Okulu
    Sonraki İçerikMengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü’nün Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi